1e bezoek massage wat kun je verwachten

Ik vind hygiëne erg belangrijk en ik hoop dat jij daar ook zorg voor draagt.

  • Seksueel getinte opmerkingen en/of handelingen worden niet op prijs gesteld.  Ik kan je dan vragen de praktijk te verlaten (na betaling).
  • Mijn telefoon staat op ‘stil’ als ik aan het masseren ben en ik zou het fijn vinden als jouw mobiele telefoon ook stil is tijdens de afspraak.
  • Voor mij geldt een beroepsethiek, dus alles wat we bespreken blijft privé.Voor je eerste massage vullen wij samen een intakeformulier in. Hierin worden vragen gesteld over je klachten, gezondheid, allergie,  lichamelijke beperkingen, wensen en verwachtingen. We kijken dan ook naar de contra-indicaties. Dit zijn factoren, waardoor massage niet of gedeeltelijk mag worden uitgevoerd.
  • Ben je al vaker geweest dan bespreken we hoe het gaat.Er wordt een behandelplan gemaakt. Ik vertel je precies welke kledingstukken je uit mag trekken en hoe je op de massagetafel mag komen liggen.Je wordt gelijk afgedekt. Alleen het deel dat op dat moment gemasseerd wordt, blijft onbedekt.

In de massageruimte hoor je zachte rustgevende muziek. Er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke olie. Tijdens de massage zal ik vragen hoe het aanvoelt of bepaalde plekken pijnlijk zijn en of de pijn afneemt.

Je krijgt een volledig op jouw afgestemde massage, waarbij ik gebruik kan maken van verschillende massagetechnieken. Aan het einde van de massage haal ik de olie van je lichaam af.Je kunt dan rustig overeind komen in zit, even acclimatiseren en je daarna aankleden. Ik schenk wat water voor je in en leg uit waarom water belangrijk is. We praten nog even na.

Ik streef naar hoogwaardig kwaliteit en stel opbouwende feedback zeer op prijs.

Call Now Button