DE MENS STAAT CENTRAAL

In mijn praktijk staat de mens centraal. Hiermee bedoel ik dat ik mijn behandeling aanpas aan de persoon die binnenkomt. Elk mens is namelijk uniek. Dat is ook de reden dat ik geen vaste massagestijl hanteer. Iemand die een sportmassage boekt, wil namelijk net zo graag van eventuele pijnklachten af, als iemand die voor een ontspanningsmassage komt. Het einddoel is bij beide massages echter hetzelfde, namelijk de klacht verhelpen. De focus en intensiteit zijn bij deze massages echter anders. Ik vind het daarom belangrijk om eerst met je in gesprek te gaan; wat kan ik voor je doen? wat is je verwachting? Aan de hand van dit gesprek en van wat ik tegenkom tijdens de behandeling, kan ik een gerichte behandeling geven met de technieken en tools die ik daarvoor nodig heb.

Ik blijf mij nog steeds verder ontwikkelen en leer nieuwe technieken aan om zodoende iemand op een doeltreffende manier van zijn klachten af te helpen en te laten ontspannen. Alles werkt door in het lichaam. Geregeld komt het voor dat de veroorzaker van een klacht zich op een andere plek in het lichaam bevindt, dan waar men de pijn ervaart. Het is dan aan mij om de eerst oorzaak op te zoeken, om zodoende de klacht beter te kunnen behandelen.

Mijn doel als massagetherapeut is om met de, zowel oosterse als westerse, kennis die ik in huis heb, de klacht zo effectief mogelijk te behandelen. Mijn massages zijn gericht op zowel de mens, als de klacht. Dit houdt in dat ik niet uitsluitend sportmassage, of uitsluitend bindweefselmassage, toepas. Door juist verschillende technieken te combineren, richt ik mij op wat het lichaam echt nodig heeft.

Een veel gehoorde kreet in mijn praktijk is dat ik het anders doe dan andere masseurs. Ik heb er ook bewust voor gekozen om, op de website, geen aparte kopjes op te nemen met alle behandelingen die ik geef. Wel geef ik een algemene uitleg van de bepaalde technieken die ik gebruik. Alle opleidingen die ik heb gevolgd, vind je op de pagina “Verschil Masseur en Massagetherapeut”.

Ik hou van open en eerlijke communicatie. Bij twijfel stuur ik iemand naar een huisarts. Mocht blijken dat een klacht buiten mijn expertise valt, dan stuur ik iemand door naar een expert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een podoloog, of chiropractor.

Maak een afspraak