Masseur Amy Klappe

Mijn naam is Amy Klappe en ben gediplomeerd Tuina massagetherapeut. Ruim 20 jaar geleden werd bij mij Fibromyalgie vastgesteld. Het is mijn kracht dat ik als ervaringsdeskundige andere mensen kan helpen met pijnklachten. Ik ben dan ook trots dat ik na zoveel jaar zoeken eindelijk mijn passie heb mogen vinden.

Tijdens mijn opleiding voor sportmasseur werd ik geboeid door de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Via een omweg leerde ik de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) kennen en heb mijn opleiding voor Tuina massagetherapie behaald bij Total Health. In de Chinese geneeskunde ziet men de mens in zijn totaalbeeld. Lichaam en geest moeten in harmonie zijn.

Ieder mens is uniek en daarom wordt er altijd een behandeling op maat gegeven. Aandacht voor de persoon die in mijn praktijk komt vormt een wezenlijk onderdeel van mijn behandeling. In mijn massagetherapie maak ik gebruik van diverse technieken die ondersteuning geven en helpen bij pijn en lichamelijke klachten. Daarnaast zorg ik ervoor dat eventuele spanning veelal door stress wordt verlaagd.

In november start ik met veel enthousiasme met de opleiding Kinesiologie (spiertesten) en volg ik bij- en nascholingen om mijn kennis up-to-date te houden en uit te breiden.

Waarom kies je voor massagepraktijk Amy Klappe ? 

  • Gediplomeerd masseur
  • Bijscholing / vakbeurzen
  • Ik streef naar hoge kwaliteit, service en advies
  • Klantgerichte massage
  • Ik ben gespecialiseerd in een select aantal massagetechnieken gericht op de ondersteuning bij pijn- en lichamelijke klachten
  • Tijdens de massage maak ik gebruik van deze technieken
  • Massage in mijn praktijk of op locatie
  • Aantrekkelijke prijs

Op dit moment loopt er een aanvraag bij beroepsvereniging VBAG. Hiervoor heb ik een volwaardige HBO opleiding in de Traditionele Geneeskunde afgerond. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen , bij- en na-scholingen gevolgd om mijn kennis te verbeteren en UpToDate te houden.

Opleidingen

Opleidingen
Chinli Tuina opleiding
Westerse medische basiskennis (Con Amore)
Cupping, Moxa en Guasha therapie
Sportmassage
Bindweefselmassage
Lymfedrainage
Stoelmassage (bedrijven)
EHBO (oranje kruis)

Modules
Pijnbestrijding
Meridiaanpalpatie
Bi syndromen en ban technieken

Nascholing Medische Basiskennis

Stress & Burn-out
Het Hormonale stelsel
Het tweede brein – de darmen
© Copyright - Massagepraktijk Amy Klappe
Maak een afspraak