Masseur Amy Klappe

Mijn naam is Amy Klappe en ik ben gediplomeerd Tuina Massagetherapeut (Hbo-opleiding). Ruim 20 jaar geleden werd bij mij Fibromyalgie vastgesteld. Het is mijn kracht dat ik, als ervaringsdeskundige, andere mensen kan helpen met pijnklachten. Ik ben er dan ook trots op dat ik na zoveel jaar zoeken, eindelijk mijn passie heb gevonden.

Al tijdens mijn opleiding voor sportmasseur, werd ik geboeid door de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Via een omweg leerde ik de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) kennen en heb ik mijn opleiding voor Tuina massagetherapie behaald bij Total Health. In de Chinese geneeskunde ziet men de mens in zijn totaalbeeld. Lichaam en geest moeten in harmonie zijn.

Ieder mens is uniek en daarom wordt er altijd een behandeling op maat gegeven. Aandacht voor de persoon die in mijn praktijk komt, vormt een wezenlijk onderdeel van mijn behandeling. Tijdens de massagetherapie maak ik gebruik van diverse technieken die ondersteuning geven en helpen bij pijn en andere lichamelijke klachten. Daarnaast zorg ik ervoor dat eventuele spanning, veelal door stress, wordt verlaagd.

Waarom kies je voor massagepraktijk Amy Klappe?

masseur
Maak een afspraak